Fietsstoeltje Baby

  Op deze pagina duiken we in de wereld van baby fietsstoeltjes. Ontdek de verschillende opties, veiligheidstips en aanbevolen merken voor het veilig vervoeren van je kleintje. Zorg dat elke fietstocht comfortabel en veilig is voor jou en je baby.  

Fietsstoeltje Baby, voor of achter?

Je kunt je kind op twee manieren op de fiets vervoeren: in een zitje aan de voorkant of aan de achterkant. Voorzitjes zijn doorgaans geschikt voor kinderen van 9 maanden tot zo’n 3 jaar. Hierbij zit je kindje lekker dichtbij en kun je nog steeds fietstassen op je bagagedrager plaatsen. Achterzitjes daarentegen zijn meestal ontworpen voor kinderen tussen 9 maanden en 10 jaar. Deze zitjes bieden meer ruimte en maken het sturen van de fiets wat lichter. Overweeg zitjes van merken zoals Yepp, BoBike, Urban Iki, Qibbel, Polisport of Thule.

Thule Yep Mini – Fietsstoeltje Voorop

Het voorop gemonteerde fietsstoeltje biedt gemak en flair voor alledaagse fietstochten. Ontdek de Thule Yepp 2 Mini, een innovatief en aanpasbaar kinderfietsstoeltje

voor dagelijks gebruik. Dit trendy zitje, bekend om zijn gebruiksgemak voor zowel korte als lange ritten, biedt nu meer comfort en een breder kleurenpalet. Het heeft een zacht, schokdempend zitoppervlak, een op maat gemaakte 5-punts gordel en een in hoogte verstelbare voetsteun voor groeiende kleintjes.

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop
De Thule Yepp 2 Mini staat garant voor veilige fietstochten en is intuïtief in gebruik. Gemakkelijk te monteren en aan te passen, het beschikt over een speciaal vijfpunts harnas voor maximale veiligheid. Om de veiligheid van je kind te waarborgen, heeft Thule dit zitje zowel in hun eigen testfaciliteiten als in echte situaties rigoureus getest, waarbij het voldoet aan de hoogste internationale veiligheidseisen.

Hamax Caress – Fietsstoeltje Achter

Deze fietsstoel heeft een verstelbare rughoogte die zich aanpast aan de groei van het kind. Dankzij een slim mechanisme kan de hoogte van de rugsteun worden aangepast, waardoor het zitje met je kind meegroeit. Dit systeem is met één hand aan te passen. Gevoerde schouderbanden bieden meer comfort en vergemakkelijken het vastmaken van de gordel. Reflecterende elementen op de rugsteun verhogen de zichtbaarheid van het zitje.

Comfortabele slaapstand
Het nieuwe fietsstoeltje bevat het Hamax kantelsysteem, waarmee een slaaphoek van 20° voor je kindje kan worden gerealiseerd. Dit fietsstoeltje gebruik je het liefst als je baby 9 maanden of ouder is.