Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 42

Week 42

De 42e week van je zwangerschap is aangebroken. Je had verwacht nu al moeder te zijn, maar je kleintje laat iets langer op zich wachten. Dit betekent niet alleen dat je iets langer met je dikke buik en zwangerschapskwaaltjes komt te zitten, maar ook dat je kleintje mogelijk iets groter is dan je had verwacht. Voor de zekerheid bestel je daarom babykleding in een iets grotere maat.

Een langere zwangerschap? Houd rekening met een groter kindje

Je kindje groeit continu als hij of zij nog in je buik zit. Ben je al over je uitgerekende datum heen, dan betekent dit dat er een iets groter kindje uit je buik komt bij de bevalling. Soms is het verschil niet zo groot, maar in de 42e week van de zwangerschap kun je zeker het verschil zien. Door de kleertjes van je kindje in een iets grotere maat te bestellen, weet je zeker dat je kindje passende kleding heeft na de verlate geboorte.

Heb je al veel geld uitgegeven aan babykleding en zit je eigenlijk al over het budget van de babyuitzet heen? Dan kun je er ook voor kiezen om de grotere maat babykleding met korting te kopen, bijvoorbeeld bij Limango. Limango biedt de beste producten aan, maar dan wel met kortingspercentages tot 70 procent.