Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 40

Week 40

Yes, je hebt de 40 weken officieel volbracht! Het is misschien moeilijk van dit moment te genieten, maar bedenk je dat die kleine echt ieder moment in jullie midden is en de zwangerschapskwaaltjes worden vanzelf wat minder. Ook een goede manier om de tijd te doden en je kwaaltjes even te vergeten: schrijf je in voor allerlei leuk winacties op de website van Mamaplaats en wie weet win jij een leuke prijs voor jezelf of voor je kindje.

Mamaplaats: regelmatig leuke winacties voor moeders en kindjes

Mamaplaats is een website voor (aanstaande) moeders. Je leest er niet alleen leerzame en leuke blogs, maar kunt er ook terecht voor advies van andere moeders en gewoon om met andere moeders te kletsen. Daar komt nog bij dat Mamaplaats regelmatig leuke acties op de website plaatst, waar je gratis producten voor jezelf en voor je kleintje mee kunt winnen. Een leuke manier om de laatste week snel door te komen, is door je in te schrijven voor alle winacties van Mamaplaats. Je hebt wat te doen, je denkt even niet aan die vervelende zwangerschapskwaaltjes en wie weet win je ook nog wat!

Tip: schrijf je ook in bij Vente Exclusive, zodat je wekelijks van hoge kortingen tot 70 procent kunt profiteren. Leuk voor nu, maar ook zeker handig als je kleintje er eenmaal is.