Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 35

Week 35

Je zit in de 35e week van je zwangerschap. Dit betekent dat je steeds meer zwangerschapskwaaltjes begint te ervaren en je zwangerschap zelfs echt vervelend kan worden, maar ook dat de komst van je kleintje steeds dichterbij komt. Wil jij je echt goed voorbereiden op de komst van je geliefde zoon of dochter? Kijk dan nog eens in zijn of haar kast en check voor de laatste keer of je kindje genoeg kleding heeft.

Een goede voorbereiding op de geboorte? Koop genoeg kleding

Een pasgeboren baby heeft veel kleding nodig. Zeker in de eerste weken worden er namelijk veel kledingstukken vies, bijvoorbeeld door spugen, de voeding van je kleintje of een vieze luier. Twijfel je of jouw kindje wel genoeg kleding heeft om de eerste weken door te komen, zonder dat je iedere dag een wasje moet draaien? Dan bestel je nog snel wat extra kleding voor je kleintje, bijvoorbeeld van het merk Kixx Online. Bestel je de kleding vandaag nog, dan heb je de kledingstukken ruim op tijd in huis.

Heb je al wel een autostoel voor je kindje, maar vind je deze stoel er niet zo mooi uit zien? Dan kun je er ook voor kiezen om een hoes voor de autostoel te bestellen. Een hoes maakt de autostoel van jouw kleintje niet alleen uniek, maar ook net wat vrolijker en mooier.