Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 34

Week 34

De autostoel heb je een paar weken geleden al besteld. Inmiddels heb je de stoel getest in je auto en staat de stoel al helemaal klaar voor gebruik. Ben je nog niet helemaal tevreden over de uitstraling van de autostoel? Dan kun je de stoel nog afmaken door er een unieke hoes voor te bestellen. Zeker als je jouw Maxi-Cosi niet zo mooi vindt, is het bestellen van een hoes voor de autostoel een aanrader.

Een vrolijke autostoel met een speciale hoes

Er zijn speciale hoezen die je om een autostoel kunt doen om de stoel er net wat vrolijker en mooier uit te laten zien. Koeka is een van de merken die hoezen voor autostoelen ontwikkelt en verkoopt. Bestel bijvoorbeeld deze unieke hoes voor jouw autostoel van het merk Koeka en de autostoel voor je kleintje ziet er net wat vrolijker en mooier uit.

Tip: heb je onze winactie van vorige week al gezien? Met een paar eenvoudige muisklikken maak je kans op een gratis Family Box van HelloFresh (t.w.v. 59 euro), zodat je niet hoeft na te denken over wat je nu weer gaat koken voor het gezin. Doe mee en wie weet maak jij kans op die gratis box vol verse en gezonde ingrediënten.