Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 33

Week 33

Heb je geen zin meer om te beslissen wat je gaat eten? Dat snappen wij maar al te goed. Als je 33 weken zwanger bent, heb je wel andere dingen aan je hoofd dan het bereiden van het avondmaal. Voor wie geen zin meer heeft om te koken en toch gezond wil eten, hebben wij een leuke winactie gevonden.

Win een gratis Family Box van HelloFresh!

Je wil gezond eten, maar je hebt echt geen energie om weer naar de supermarkt te gaan, te bedenken wat je moet gaan eten en de maaltijd dan ook nog klaar te maken. Door mee te doen met de winactie van HelloFresh, hoef je in ieder geval niet naar de supermarkt en hoef je ook niet na te denken over wat je wil eten. Win je deze actie, dan krijg je namelijk een gratis Family Box ter waarde van 59 euro! Je krijgt een box vol verse en gezonde ingrediënten, waar je in een mum van tijd heerlijke maaltijden van kunt maken. Jij hoeft niet meer na te denken over wat je wil eten, maar het gezin eet wel gezond.

Heb je door het schrijven van de enveloppen van je geboortekaartjes echt geen zin meer om moeite te doen voor een gezond diner? Doe dan mee met de winactie van HelloFresh en wie weet win jij die gratis Family Box ter waarde van 59 euro.