Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Week 1

Week 1

Je wil graag zwanger worden of je hebt net ontdekt dat je zwanger bent. Om zo snel mogelijk zwanger te worden en je zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen, moet je goed voor jezelf zorgen. Dit betekent niet alleen dat je gezond eet en voldoende drinkt, maar ook dat je aanvullende vitamines neemt. Wil je zwanger worden of ben je zwanger, dan is de behoefte aan bepaalde vitamines en mineralen namelijk verhoogd en hier moet je rekening mee houden.

Davitamon: vitamines voor iedere fase van de zwangerschap

Davitamon weet hoe belangrijk het is om de juiste vitamines en mineralen te nemen net voor en tijdens de zwangerschap. Daarom heeft Davitamon niet alleen vitamines en mineralen voor vrouwen die al wat langer zwanger zijn, maar ook voor vrouwen die zwanger willen worden of net hebben ontdekt dat ze zwanger zijn. In welke fase van de zwangerschap je ook zit: Davitamon heeft de juiste vitamines en mineralen.

Start je zwangerschap meteen goed door de juiste vitamines en mineralen te nemen. Je bestelt jouw vitamines en mineralen voor de eerste fase van de zwangerschap eenvoudig en snel via het internet.