Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com
vluchtkoffer baby

Vluchtkoffer bevalling

Home > Baby uitzetlijst > Bevalling > Vluchtkoffer bevalling

Vluchtkoffer bevalling

Een vluchtkoffer voor je bevalling klinkt nogal ernstig. Het is ook wel belangrijk, want er zijn veel spullen die je bij de hand wilt of moet hebben als je gaat bevallen. Heb je een vluchtkoffer voor je bevalling gemaakt? Dan hoef je echter helemaal niet meer te stressen, want als het zover is – en je weeën beginnen – dan pak je jouw vluchtkoffertje en hoef je niet meer bang te zijn dat je iets vergeet. Die vluchtkoffer heb je namelijk al weken of zelfs maanden klaarstaan, waarbij je alle bronnen gecheckt hebt om hem 100% compleet te maken.

Natuurlijk is het geen drama als je iets kleins in jouw vluchtkoffer voor de bevalling vergeet. Wel is het gewoon vervelend als je bij je bevalling iets wilt hebben, al is het lippencrème voor jezelf of een badjas voor na de bevalling, en je hebt dit niet. Of je hebt een nachthemd ingepakt en wilt na de bevalling je zoon of dochtertje borstvoeding geven… oeps, een pyjama met een sluiting aan de voorkant was toch fijner geweest. En natuurlijk de kleertjes voor je baby; die moet goed warm geworden houden. Je kunt natuurlijk altijd snel wat laten halen door oma of je partner, maar die houd je natuurlijk het liefst dicht bij je als dat kan!

Kortom: maak voor je bevalling je vluchtkoffer helemaal compleet, zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken als je gaat bevallen.