Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com
sudocreme

Sudocrème

Sudocrème

Een baby heeft een dun en gevoelig huidje. Daardoor is het extra kwetsbaar voor luieruitslag, iets waar veel baby’tjes last van hebben. Het begint met rode vlekken in de luierstreek, waarbij de billetjes en bovendijen vochtig en branderig zijn. De meest populaire oplossing tegen luieruitslag is Sudocrème, een middel dat al zeventig jaar geleden werd ontwikkeld en nog steeds door veel ouders wordt gebruikt. Sudo crème heeft een verkoelende werking en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De crème bevat het bestanddeel hyperallergene lanoline, wat lijkt op natuurlijk huidvet en de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zet deze crème alvast klaar in de commode voor de baby.

Je smeert de crème gemakkelijk op de huid na het verschonen en het plakt niet aan de luier vast. Gebruik maar een klein beetje van deze zalf en smeer net zolang door tot de Sudocrème doorzichtig wordt. Een witte babyhuid betekent dus teveel crème.

Behalve voor de babyhuid blijkt Sudo crème ook geschikt te zijn om de oudere huid veerkrachtiger te maken. Ook voor borst- en tepelverzorging is de crème ideaal, dus handig om te gebruiken als je nog borstvoeding geeft. Tot slot werkt Sudocrème rode plekken weg bij acne. Een onmisbaar middeltje voor je baby en voor jou, dus zet het op je baby-uitzetlijst!