Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com

Speelgoed en cadeaus voor kinderen

Home > Blog > Speelgoed en cadeaus voor kinderen

Speelgoed en cadeaus voor kinderen

Wat is er moeilijker om een passend cadeau te vinden voor een kind wat zijn tweede verjaardag gaat vieren. Kinderen vinden op deze leeftijd alles mooi wat geluid maakt. Het elektronische speelgoed gaat tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Toch zijn de kinderen er snel op uit gekeken. Op deze leeftijd willen ze met wat uitdagender speelgoed aan de gang. Blokken bijvoorbeeld! Al van oudsher willen kinderen met blokken spelen. Stapelen en bouwen is een mooie, educatieve bezigheid. De Woezel en Pipblokken zijn helemaal van nu. Ook Duplo van Lego begint op deze leeftijd uitdagend te worden voor het kind.

Hobbelpaarden

Hobbelpaarden zijn heerlijk om op te hobbelen. Heerlijk met je duim in je mond een kwartiertje per dag op een hobbelpaard. Het is niet bepaald een leerzaam speelgoed maar is wel een ontspannende bezigheid. Hobbelpaarden, driewielers en loopfietsjes zijn een heerlijk cadeau om te krijgen wanneer je twee of drie wordt.

Speelhuisjes en tentjes

Kleine kinderen vinden het spannend om zich te verstoppen in hun eigen tenthuisje. Speeltentjes zijn betaalbaar en verkrijgbaar voor jongens in de vorm van een stoere brandweerwagen. Maar ook voor meisjes zijn er lieve Mini Mouse speeltenten. Wil je meer geld gaan uitgeven en ga je voor een echt speelhuis? Deze zijn verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Worden wel meestal voor buiten gebruikt.

Voor de kleine keukenprinses

Speelkeukens zijn altijd leuk om te krijgen. De kleine meisjes maar ook de jongens doen graag precies wat mama doet. In de keuken staan en een potje koken. Er zijn prachtige, betaalbare speelkeukentjes waar het kind enorm veel plezier aan kan beleven.

De kleine cadeaus

Kleine cadeautjes zijn vooral voor de kindjes die twee of drie jaar oud worden nog leuk om te geven en te krijgen. Kleurpotloden en kleurboeken worden nog steeds met veel liefde ontvangen. Maar ook een mooie beer of pop valt bij de kleintjes nog steeds in goede aarde.