Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com
kinderwagen

Hulp bij het kopen van een buggy of kinderwagen

Home > Blog > Hulp bij het kopen van een buggy of kinderwagen

Hulp bij het kopen van een buggy of kinderwagen

Wanneer je een kindje verwacht, moet je een hoop spullen aanschaffen. Vervoermiddelen van baby’s maken onderdeel uit van de baby uitzet lijst. Je wilt je baby niet alleen veilig vervoeren in de auto, maar ook tijdens het wandelen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

De omgeving waarin je woont en de grootte van je woning zijn bepalend voor de keuze die je maakt wanneer het gaat over de aanschaf van de kinderwagen of buggy. Wanneer je in een grote stad woont, stel je andere eisen aan deze aankoop dan in een dorp. In de stad is het belangrijk dat de wagen niet teveel ruimte in neemt en dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen in het openbaar vervoer of met de auto. Wanneer je op een kleine flat woont, heb je minder ruimte voor het stallen van je kinderwagen dan in een grote eengezinswoning. Je hebt veel keus qua merk, kleur, maar ook qua breedte of het aantal wielen van de wagen. Voor ieder gezin is er een geschikte kinderwagen te koop.

Tegenwoordig kun je veel wagens aanschaffen die je voor langere tijd kunt gebruiken. In het begin kun je de grote bak erop zetten, maar is het onderstel ook geschikt om te gebruiken in combinatie met je maxicosi of vergelijkbare autostoel. Daarna kun je de wandelwagen zo ombouwen dat je kindje erin kan zitten. Zo’n combinatie is financieel vaak voordeliger dan dat je na een paar maanden al een compleet nieuwe wandelwagen aan moet schaffen.

Als je kindje groter wordt en goed zelfstandig kan zitten, kun je kiezen voor het aanschaffen van een buggy om je eerste wandelwagen te vervangen. Deze zijn gemakkelijker in elkaar te klappen en nemen minder ruimte in.