Call us : 0768200211
Mail us : info@baby-uizetlijst.com
happy-mom-with-baby

Bevalling

Home > Baby uitzetlijst > Bevalling > Bevalling

Bevalling

Voor je het weet, is het zover en gaat de bevalling beginnen! Of de bevalling nu in het ziekenhuis of thuis gebeurt; je kunt maar beter alles klaar hebben staan zodra de weeën beginnen. Het wordt door verloskundigen aangeraden om ruim van tevoren alle belangrijke spullen voor de bevalling (en kraamtijd) klaar te hebben liggen. Als je weeën beginnen, heb je namelijk echt geen tijd om het huis door te rennen en van alles te verzamelen, terwijl je nog een checklist van het internet probeert te halen. Bespaar jezelf die last minute stress en zoek, voor het moment daar is, al een goede, complete checklist van alle nodige spullen voor je bevalling.

Handige bevallingsproducten

Denk bijvoorbeeld aan alles voor in een vluchtkoffer voor de bevalling. Zo’n tas kun je, zodra je weeën beginnen, gewoon pakken en meenemen naar het ziekenhuis. Beval je thuis? Dan is het evengoed handig om alles bij elkaar te hebben. Zo hoeft de verloskundige je niet lastig te vallen met vragen als: ‘waar is dit? en ‘waar is dat?’ Verder heeft een pasgeboren baby ook een kraampakket nodig met de belangrijkste spullen erin. Hierin vind je allerlei handige snuisterijen, die van pas komen nadat je bent bevallen. Zo’n kraampakket is tevens erg leuk om te geven en krijgen.

Wil jij weten wat je allemaal nodig hebt voor, tijdens en na de bevalling? Bekijk snel het assortiment met spullen voor de bevalling en creëer je eigen uitzetlijst. Zo weet je zeker dat je voorbereid gaat bevallen!